Un gelat especial  a l’hotel Garbí de Calella

Un gelat especial  a l’hotel Garbí de Calella

Ara que és estiu moment de gaudir de la calor, la platja, les sortides a terrasses a les nits de juliol i agost us volem proposar una experiència estiuenca a la Terrassa del Hotel Garbí de Calella gaudint de dues de les seves copes de gelat més populars, la copa Tiffany i la copa Picasso.

La copa Tiffany

Una deliciosa copa realitzada amb 3 boles de gelats: xocolata fondant, stracciatela i crema gianduia amb un coixí de nata i coronada amb una trufa de xocolata negra fa les delícies dels clients.

La copa Picasso

Han sabut transformar el que era una paleta de pintura  en una original manera de servir el gelat. Consta de 4 boles de gelat: maduixa, vainilla. Xocolata i after eight acompanyades d’un núvol de nata i fresons del maresme.

Et convidem a gaudir d’aquesta nova experiència estiuenca a la terrassa del hotel garbí.

Descobreix més sobre l’hotel Garbí

L’hotel Garbí es troba en una immillorable situació, a primera línia de mar de Calella, amb les seves instalacions totalment renovades, ofereix als seus clients un servei personalitzat, tenint cura de fins a l’últim detall.

Situat a la població de Calella de la Costa, a només 40 minuts del centre de Barcelona. Aquesta localitat és actualment considerada la capital turística de la Costa de Barcelona – Maresme, famosa pels seus gairebé 3Km de platges guardonades amb la Q de qualitat del ICTE i amb la Bandera Blava de les platges d’Europa des de l’any 1994. Ben comunicada ja sigui per carretera com per tren, a només 50Km tant de la magnífica ciutat de Barcelona com de Girona.

L’Hotel Garbí  de Calella disposa de 145 habitacions amb bany, telèfon, TV, aire condicionat i la gran majoria amb balcó i 4 habitacions VIP´S que a més d’aquests serveis disposen d´una gran terrassa, nevera, i jacuzzi al bany. Disposa una piscinaamb jacuzzi junt a una agradable terrassa amb servei de Bar, on dos cops per setmana s’ofereixen espectacles i música en viu.