Torneig 3×3 Malgrat 2000

Estem encants de poder col·laborar un any més amb el torneig 3×3 Malgrat 2000! 

torneig 3x3 Malgrat 2000Un any més Alemany col·labora amb el Torneig 3×3 Malgrat 2000 que es celebrarà el proper dissabte 2 de juliol al pavelló Germans Maragall de Malgrat de Mar.

Des d’Alemany vam voler col·laborar un any més amb el torneig oferint un cop més el #momentalehop del torneig. Un vaset de gelat refrescant i divertit  ideal per agafar forces i gaudir de les experiències més dolces i divertides del Torneig 3X3.

Els partits del torneig 3×3, es juguen amb una sola cistella. Els equips estan formats per quatre jugadors, un dels quals començarà com a suplent. Cada equip ha d’anomenar un capità que serà el representant únic.

El joc serà a 21 punts amb dos d’avantatge i tindrà una duració màxima de 20 minuts. Al final d’aquest temps, guanyarà el partit aquell equip que vagi per davant al marcador.

En el cas que el partit finalitzi en empat, els tres jugadors que en aquell moment estiguin jugant per cada equip, hauran de llençar un tir lliure cada u i guanyarà l’equip que més encistelli.

Esperem oferir un moment divertit, dolç i especial a tots els participants. 

No us ho penseu més i animeu-vos a participar-hi! Consulteu tota la informació referent al torneig Torneig 3×3 Malgrat 2000