Tens un paladar capritxós i exigent?

¿Tens un paladar capritxós i exigent? El gelat artesanal de “mojito” no et defraudarà.

Prendre gelat quan s’acaba l’estiu està infravalorat. Per què no gaudir d’un gelat de “Mojito” Alemany davant de la llar de foc? O bé, mirant l’esperada pel·lícula de cada diumenge? No és una mala idea, veritat?

gelat artesanal mojito

Els gelats típics de maduixa, xocolata, vainilla estan bé… però, per què no provar gustos nous? Per exemple… t’agrada el mojito? Amb el nostre gelat artesà de “Mojito” a l’estil italià, gaudiràs d’una textura cremosa i tindràs la sensació d’estar passejant per les platges de Varadero.

Tots els nostres gelats són elaborats amb ingredients d’alta qualitat i de proximitat, que amb molt afecte en l’elaboració, fan que els nostres gelats tinguin un gust refrescant, indescriptible i intens.

L’envàs IlCubo, amb capacitat de 500 ml de gelat 100% natural i de qualitat Premium, t’ofereix exclusivitat, ja que en un sol “IlCubo” hi ha mil sensacions que et faran gaudir i sentir plaer degustant els  gelats artesanals, que elaborem perquè no perdis l’oportunitat de descobrir el gust autèntic italià des de casa teva.

Es diu que el gelat és un aliat contra el fred i que és una font considerable de proteïnes i sucres necessaris per a l’organisme. I no només això, sinó que també té una alta dosis, de vitamines.

El mojito és originari de Cuba, illa Caribenya i de clima tropical. La barreja de gustos de la menta, la llima, sucre i una miqueta de rom, crea un gust diferent i especial. I des de casa amb el gelat IlCubo podràs sentir el gust de cada un dels ingredients de km0 i de qualitat.

Si t’agrada el “Mojito”, et convidem a provar el nostre gelat tradicional de “Mojito”.Ara ho podràs trobar tan en format IlCubo com Alehop en els supermercats Caprabo de: Malgrat de Mar, Blanes, Lloret de Mar, Les Franqueses, Mollet del Vallès i Masnou.

Corre que volen!