Sopa de xocolata amb gelat de torró

S’acosta una de les èpoques més maques de l’any, el nadal i amb ell també venen els dinars i sopar familiars.

Ja has pensat com sorprendre els teus comensals aquest any?

Si encara no ho saps, agafa paper i llapis perquè et donarem la recepta definitiva per fer gaudir a tots d’un postra refrescant!

El que et portem, és un postra molt senzill de fer que sempre agrada, et podem assegurar que la sopa de xocolata amb gelat de torró no deixarà insatisfet a ningú. Per fer-ho necessitem els següents ingredients:

  • 300 ml de gelat de torró il Cubo d’Alemany
  • 250 g de xocolata negra per fondre
  • 80 ml d’aigua
  • 50 g de sucre

Per poder preparar aquest postra deliciós el primer que haurem de fer és muntar el bany Maria amb un bol de vidre i un cassó d’aigua. És molt important que l’aigua estigui calenta però que no arribi a bullir perquè es podria arribar a tallar la xocolata.

Un cop fet això posem la xocolata en el bol, i l’introduïm dintre del cassó amb aigua calenta fins que es fongui. Després hi posarem la crema de llet, l’aigua i el sucre, un cop s’hagin aplicat tots els ingredients haurem de barrejar-ho bé. Ho podem fer amb una batedora per anar més ràpid. Quan estigui tot barrejat ho deixarem refredar.

Ara ve el moment d’aplicar l’ingredient més important, el gelat. Agafem la terrina de gelat il cubo de torró de gelats Alemany i fem dues boles el posem en un plat fons, seguidament li afegim la xocolata per sobre fins que quedi ben cobert.

El sabor del gelat és el més recomanable per la combinació exquisida que es crea amb la xocolata, però com sempre sou lliures de tastar amb diferents combinacions. Si vols provar els diferents sabors dels nostres gelats els podeu trobar als centres Caprabo de: Malgrat de Mar, Blanes, Lloret de Mar les Franqueses i al Masnou.