Showroom Estiu 2016

A Alemany celebrem els 70 anys més dolços.

Seguint fidels a la nostra tradició, vocació de servei i a la nostra visió d’aportar solucions gastronòmiques als nostres clients oferint sempre l’experiència més dolça.

Benvinguts al Showroom Estiu 2016!

L’atenció al client, sumada a la professionalitat del servei logístic i la impacient voluntat d’innovació, ens posiciona en un espai únic d’implicació al sector horeca. Tant és així que, amb la intenció de seguir construint la cadena de bones experiències, els passats 21 i 22 d’abril vam organitzar un Showroom on presentàrem, d’una forma personal i interactiva, tota la nostra oferta de productes i serveis dirigida al sector hoteler i col·lectivitats.

 

Show room gelats alemany

En aquest esdeveniment integral, vam mostrar de la mà del nostre personal més qualificat, totes les novetats i innovacions per aquesta temporada 2016, on la degustació de productes, exposició d’idees i proposta de suggeriments de presentació, a més de la valoració analítica de la seva rendibilitat, van conformar una jornada professional i interessant per a directors, caps de compres, cuiners i caps de sala.

Tot i que el temps no va acompanyar, estem contents amb la gran afluència de convidats i interessats en la jornada, la qual va complir perfectament amb les expectatives i objectius marcats. Tanmateix, des d’Alemany, agraïm la presència i col·laboració dels nostres proveïdors i parners com Bellsolà, Codan, Churros Seseña, Erlenbacher, Helados Alacant, Häagen-Dazs, Vandermortele i Productos Pral.