Recepta de carpaccio de maduixa i kiwi

Seguim compartint les dolces experiències de gelats Alemany. Per aquest motiu avui tornem a compartir una de les receptes tradicionals de Gelats Alemany.

Estàs a punt de descobrir una deliciosa recepta de gelat tradicional per fer-te gaudir de les millors experiències Alemany per aquest estiu.

Et presentem com elaborar un Carpaccio de maduixes i kiwi amb gelat de Xocolata Belga d’Alemany. Segueix pas a pas per descobrir com pots elaborar aquest deliciós carpaccio. Com sempre, t’animem a fer-ho i com no, a compartir les teves experiències amb nosaltres.

 Primer de tot cal tenir tots els ingredients a punt

Ingredients:

  • 4 kiwis
  • Mig quilo de maduixes
  • Gelat de Xocolata Belga o Mandarina.
  • Sucre glas

Un cop tenim els ingredients, només en cal començar a fer l’elaboració del Carpaccio de maduixa i Kiwi pas a pas

  • El primer és rentar bé les maduixes i pelar els kiwis.
  • Filetegeu els kiwis en forma circular i tallar les maduixes.
  • Repartir els talls de kiwi per tota la superfície. Després serà alhora de les maduixes que les podràs concentrar al mig del plat.
  • Escampar el Carpaccio amb una mica de sucre glacé.
  • Acabar el plat servint una bola de gelat de Xocolata Belga al centre, perquè els comensals puguin degustar els contrastos de tots els sabors.

Bon apetit!

Font: http://www.guiainfantil.com/ | http://www.directoalpaladar.com/