Proveïdor de gelats 

Troba el teu proveeïdor de gelats artesans i tradicionals.

L’experiència més dolça d’un proveïdor de gelats artesans i tradicionals.

A Alemany ens dediquem professionalment a encomanar alegria omplint la vida d’experiències dolces. I ho fem en tots els sentits. Experiències cremoses, com la textura inimitable dels nostres gelats artesans i tradicionals. Experiències naturals, com els ingredients de l’hort i la granja que fem servir en les nostres receptes dels gelats tradiucionals i artesans. Experiències autèntiques, com el cacau pur de la nostra artesania en xocolata. Experiències entranyables com les nostres tradicions, del tió de Nadal a la mona de Pasqua. Experiències quotidianes, com el petit caprici que ens ajuda a relaxar-nos un dia de feina. I experiències de confiança, una confiança que ens guanyem cada dia complint els nostres compromisos i tractant a cada client com si fos de la família.

Ara bé, a Alemany tenim quelcom molt clar, i és que per a convertir una relació comercial en una experiència, el servei ha de ser extraordinari. No són paraules baladí, però és el que volem reflectir a la nostra filosofia. Hi ha dues maneres de créixer, una fen-te gran; i l’altre, fer-ho millor, essent la segona la que marca la nostra trajectòria.

D’entre tots els productes que fabriquem i distribuïm com a proveïdor de gelats tradicionals i artesanals , no n’hi ha cap que no tingui el seu punt més dolç, ja siguin gelats, pastes, pastissos o tops; és per això que som els proveïdors de gelats tradicionals i artesanals de l’experiència més dolça.

La definició de proveïdor és, aquella persona que subministra a altres empreses amb existències necessàries per al desenvolupament de l’activitat. Un proveïdor pot ser una persona o una empresa que abasteix a altres empreses amb existències (articles), els quals seran transformats per vendre’ls posteriorment o directament es compren per a la venda.

Depenent del tipus d’article del què es tracti, existeixen diferents tipus de proveïdors. Proveïdor de béns; Empresa o persona física, que es refereix a la internacionalització o elaboració d’algun producte, els quals tenen un cost econòmic en el mercat, així mateix els subministradors de béns tenen com a característica principal de satisfer una necessitat real del mercat. Proveïdor de serveis; Empresa o persona física, l’activitat busca respondre les necessitats del client, que per la seva característica principal de servei és intangible, és a dir que no es pot tocar, però així mateix el servei està recolzat per béns tangibles per aconseguir aquesta activitat. Exemple de proveïdors de serveis: Companyies telefòniques, Internet, transport de mercaderies i personal, serveis públics i per estatals com llum, aigua, així com serveis d’entreteniment, televisió, manteniment i altres. És de vital importància per a les empreses establir relacions comercials amb aquest tipus de proveïdors ja que una adequada selecció d’aquests, signifiqués un benefici en el funcionament i operació de l’empresa. Proveïdor de Recursos; Empresa o persona física, la finalitat és satisfer les necessitats de l’empresa de recursos del tipus econòmic. Com els són crèdits, capital per a l’empresa, socis, etc. Exemples de proveïdors de recursos: Bancs, financeres, cooperatives, prestadors, govern, socis capitalistes, etc.

Alemany principalment és pot definir com un proveïdor de béns, sóm proveïdors de gelats i xocolates artesanes ja que com a fabricant, subministra a altres empreses per a que comercialitzin els seus productes. Alguns casos podrien ser el de Frigorífics Ferrer, el qual s’abasteix dels gelats Alehop per a vendre’ls posteriorment als seus clients, per tant, Alemany actua com a proveïdor de Frigorífics Ferrer.

Gelats i xocolates Alemany, però també té un altre vessant, potser no tant coneguda per el particular, però si per el professional de la gelateria. Alemany, dins la seva divisió de Gelats Tradicionals Estil Italià, fabrica diferents articles destinats a pastisseries, botigues gourmet i gelateries. Totes elles comparteixen un mateix proveïdor de gelats, en aquest cas de gelats que recau en si mateix del fabricant, però la peculiaritat d’Alemany, i seguint el fil de l’experiència més dolça, també actua com a proveïdor de serveis i de gelats. Cal remarcar que aquesta activitat només es genera en les gelateries, ja que Alemany, posa a disposició del seu client tot el seu coneixement i medis per a que el comprador, en aquest cas, la gelateria, tingui el major èxit possible, disposant del know-how, medis i estris per a que cada cucurutxo tingui una part de l’experiència més dolça d’Alemany.

Per últim en quan a la divisió de Distribució i Logística, Alemany manté el seu rol de proveïdor de pastisseries, gelateries, botigues, gourmet davant als seus clients, ja que d’acord amb la definició anteriorment citada, abasteix i subministra a tercer de producte per a que aquest els manipuli o els posi a la venda. I això és el que fa Alemany amb tots els articles de les seves marques representades dins les zones de distribució que té establertes. Per una banda, subministra i proveeix pa i brioxeria pre-cuita de Bellsolà, gelats d’impuls i altre cremes gelades de Helados Alacant i Ice Natur, pastisseria congelada de Erlenbacher i les delicioses postres de Häagen-Dazs.

Així doncs, la missió de repartir i compartir l’experiència més dolça no és senzilla, sinó tot el contrari, perquè des d’Alemany, hem cuidat, mimat i procurat que tot el que fabriquem i repartim tingui la seva cara dolça i que sempre arribi al nostre client en les millors condicions, és per això que mitjançant tot el nostre equip de comercials, repartidors, administratius, camariestes, gelaters, … i amb la flota pròpia de camions de plaques frigorífiques, la maquinària més innovadora, els equips de processos de la informació i tot el que ens envolta podem seguir treballant per a fer-ho millor i continuar repartint l’experiència més dolça.

 

Fonts:

https://debitoor.es/glosario/definicion-proveedor

http://es.wikipedia.org/wiki/Tipos_de_proveedores

Leave a Reply

Your email address will not be published.