Postres nadalencs amb gelat

Arriba l’època més especial de l’any. Una època per passar amb la família i els amics més propers. I també l’època en la que més gaudim dels dinars i sopars. Arriba el Nadal, i amb ell els moments més màgics. No oblidem que els postres també formen part d’aquesta temporada nadalenca i és una de les nostres parts preferides, ja que els postres ens endolceixen els dies. T’encantarà gaudir dels postres amb gelats aquestes festes.

Els postres preferits de tots per aquestes festes tan especials:

  • Brownie amb gelat. A qui no li agrada el brownie? Són uns postres que acompanyen aquestes festes i gaudir del seu sabor és tan únic com el mateix Nadal. Amb una recepta senzilla, tots assaboriran uns postres deliciosos. La barreja del brownie calent amb gelat, fa que gaudeixis d’un sabor únic. I perquè aquest postres sigui encara més exquisit, acompanya’l amb gelat de vainilla de Alemany.
  • Pastís tatin amb gelat. No hi ha res més típic que el pastís de poma per Nadal. Dolç, calent i deliciós. Aquest pastís ens fa companyia en els dies més freds i ens fa sentir com a casa. Gaudeix d’aquest fantàstics postres amb gelat d’Alemany i el seu sabor et deixarà amb ganes de repetir.
  • Gelat sol. El gelat mai passa de moda, i després d’un dinar o sopar calent un postres fred entra molt bé. Per això, sempre tens l’opció de menjar un bon gelat del teu gust preferit, amb una manta i mirant una de les teves pel·lícules preferides.

Aquests són alguns dels postres més típics per aquesta època de l’any. Encara que ens encanta gaudir d’ells durant tot l’any. També està bé conèixer els millors gelats per als més petits de la casa, ja que els seus gustos poden ser des de molt exigents a molt senzills. Perquè per Nadal, tots volem gaudir dels millors gelats.