Mones de xocolata i figures de xocolata per nadal

S’acosta el Nadal i què millor que degustar xocolata artesana en els àpats en família.

Les conegudes mones de xocolata no només es consumeixin per Pasqua sinó que per Nadal també mengem moltes figures de xocolata.

Quan som petits ens les sol cagar el Tió i tots els nens les gaudeixen moltíssim.

Si cal escollir dos moments de l’any en els què és impossible escapar de la temptació d’aquest producte, aquests són el Nadal i sobretot la Pasqua, aquesta última amb dos protagonistes indiscutibles. Els artesans xocolaters d’Alemany tenen cura de tot el procés de disseny i desemmotllat. Després munten cada figura de xocolata a mà, peça a peça. Sempre amb les millors xocolates artesanes.

Mones de xocolata també al nadal

Les mones van començar a decorar-se amb xocolata en els anys 30. En un primer moment la decoració consistia en ous i figures com gossos o cases elaborades a base dels mateixos. Avui, la decoració ha evolucionat creativament. Les mones de xocolata apareixen adornades amb escuts del Barça, els personatges més populars dels dibuixos animats, figures de Nadal com el pare Noel, caganers, regals, reis … o autèntiques escultures a base de xocolata.

La xocolata artesana fa que les mones siguin de la millor qualitat i no vas a poder evitar menjar-les. Es un dels grans atractius del nadal a part del tradicional torró i els ja clàssics polvorons i bombons.

La xocolata agafa un altre nivell en èpoques nadalenques ja que es converteix en molt més que xocolata. Es compartir alegria amb la família seguint una tradició i creant records a llarg dels anys que no oblidaràs. Sempre identificaràs aquestes figures de xocolata que menjaves de petit i aquests valors els transmetre Després con la teva pròpia família.

Les mones de xocolata i les figuretes de xocolata d’Alemany són imprescindibles per passar el Nadal més dolç de tots! Per aquest motiu, a Alemany som especialistes en la fabricació de figures de xocolata artesana i mones de xocolata. A més, a Alemany ens comprometem, cada any, a donar a la beneficència totes aquelles mones de xocolata i figures de xocolata que no venguem durant el període de festes.