Les tendències i els sabors dels gelats

Les noves tendències, hàbits i costums acaben marcant els nous sabors dels gelats d’una temporada, però els gelats clàssics sempre seran els preferits dels nostres consumidors.

Actualitzar-se i renovar-se és una tasca obligada per a qualsevol empresa, i a gelats Alemany en som molt conscients.

gelat frozen

Tant és així que, cada any, en la preparació de la següent campanya de gelats, busquem i cerquem en el mercat tots aquells inputs que ens poden guiar per preparar i innovar amb nous productes,

ingredients i sabors de gelats.

En la nostra missió però, no només ens conformem a fer gelats, sinó que també, ens dediquem a compartir dolces experiències, i quan més dolces millor. És per això que el nostre treball continu de recerca té com a objectiu transformar un vitrina de gelat en un aparador de color, sensació i fantasia.

El joc de fruites i ingredients, ens ajuden a combinar un munt de colors i tonalitats; el rosa maduixa, el groc vainilla, el marró xocolata, el blanc nata,…; els mateixos sabors dels gelats, són els encarregats de reproduir sensacions; l’acidesa de la llimona, la dolçor del dolç de llet, el refresc de la menta amb xocolata, … però no menys important és la fantasia que expressa una vitrina de gelats, captar l’atenció de nens i grans amb un simpàtic i blau “pitufo”, amb un gèlid gelat de “frozen”, amb la seriositat i exclusivitat d’un cruixent d’avellana o la formalitat d’una seductora stracciatella.

Ara bé, no tot acaba sent innovació i nous sabors dels gelats, ja que els nostres històrics ens demostren que els clàssics sempre seran els clàssics, perquè al final, qui no es deixa resistir per una bona Vainilla Bourbon, una amargant Xocolata Belga o l’irresistible sabor intens d’un gelat de Maduixa?