L’època més especial i màgica de l’any

Ja ha arribat l’època més especial i màgica de l’any, el Nadal. L’època on passem moments en família i amics més especials.

 Aviat, iniciarem un nou any i per a celebrar-ho no hi ha millor manera a preparar unes bones postres pels àpats d’aquestes dates senyalades, plenes de dinars i sopars. 

Per a nosaltres, com per a molta gent per les postres sempre hi ha un racó per molt plens que ens hàgim quedat després d’un bon plat d’escudella! És per això que hem escollit els 3 millors postres amb gelat per a aquests dies tan màgics i dolços:

à Coulant de xocolata: A qui no li agrada el famós volcà de xocolata? Si el partim, provoquem una erupció de xocolata desfeta, absolutament irresistible en tots els sentits. I a més, si li afegim una bola del gelat tradicional de Vainilla d’Alemany, tindrà un sabor únic i incomparable. Afanya’t quan tinguis aquestes postres davant, que sempre volen!

à Pancakes amb salsa de xocolata: No hi ha millor combinació que un pancake amb un deliciós gelat de xocolata i cruixent d’avellana d’Alemany i un acompanyament de salsa de xocolata. La barreja del fred del gelat, l’escalfor del pancake acabat de fer i la dolçor de la salsa de xocolata serà d’allò més deliciós.

à Nous i nata: els amants de la xocolata no podreu resistir-vos a tastar aquestes postres, la combinació explosiva de nous i nata amb gelat de xocolata belga d’Alemany. Agafa una copa, posa-hi 1 o 2 boles de gelat de xocolata belga i afegeix nata i nous per sobre. Quina gana! A nosaltres ens encanta! I a tu?

Aquestes són algunes dels postres que més ens agraden durant aquesta època de l’any per compartir amb tota la família (bé, si ets molt llaminer/a lo de compartir és discutible!), tot i que ens agrada gaudir d’ells durant tot l’any.

Per Nadal, tots volem gaudir de les millors postres amb els millors gelats.

I tu?, quina combinació de postres amb gelat fas?