La xocolata

La Xocolata

Els beneficis per la teva salut.

Avui us parlem dels beneficis d’aquest aliment que prové del cacau per la salut  i també us respondrem del per és tan bona. Esperem que després de llegir aquest breu article us animi a fer un tast de xocolata coneixent el perquè del seu gust tan bo i els beneficis que aporta a la teva salut.

Per què la  és tan bona ?

Una raó molt important en el plaer de la xocolata és que el seu punt de fusió és una mica menor que la temperatura del cos, així es fon dins la boca. La xocolata conté endorfines són estimulants per al cervell que produeixen sensacions de plaer, i per això, alguns creuen que és un afrodisíac.

Beneficis per a la salut

Recerques recents demostren que el cacau o la xocolata negre té molts beneficis per a la salut, ja que conté antioxidants i preveu la hipertensió. La xocolata també és un aliment ric en calories amb un contingut elevat de greix. També s’ha comprovat que la xocolata és un estimulant feble ja que conté teobromina i cafeïna en petites quantitats.

Sabem que la xocolata prové del cacau. És un dels aliments més coneguts i consumits en el món. A tots els amants de la xocolata destaquen sempre el seu sabor, la seva textura i el plaer del seu consum. En convidem a gaudir de la teva propia dolça experiencia i esperem que gaudeixis del teu moment de xocolata.