La tornada a la rutina pot ser més fàcil amb un gelat

Sí, ho sabem, tornar a la rutina és molt dur, i més després de gaudir d’unes bones vacances d’estiu, però, sabies que menjar gelat et posa de bon humor?

 Sí, sí, has llegit bé, segons un estudi  recent del Centre Mèdic de la Universitat de Maryland, els gelats conten triptòfan, un aminoàcid que ens calma i ens ajuda a reduir l’agressivitat augmentant la producció de serotonina (la també anomenada hormona del benestar).

Després d’uns mesos d’estiu fantàstics, de dies de vacances, d’escapades a la platja o la muntanya, de sopars a la fresca, de reunions amb amics… ara és hora de tornar a la rutina, i costa, no hi ha res que costi més.

És per això, que avui us volem parlar de les propietats dels gelats per posar-nos de bon humor, perquè sabem que ara, això és el que més necessites. Quelcom que et posi de bon humor. Què millor que un gelat artesanal d’Alemany per aconseguir-ho?

L’augment de la producció de serotonina, també ens ajuda a combatre l’estrès, a relaxar-nos i a dormir millor. És per aquesta raó, que si estàs de mal humor o trist, un deliciós https://www.alemanysa.es/producte/vaschetta/ del teu gust preferit et pot ajudar.

Aquesta de ben segur, que deu ser una de les raons per les quals cada any es consumeixin al voltant de 15 mil milions de litres de gelats a tot el món. A espanya, durant l’última dècada, el consum de gelats per persona ha augmentat dels 8,4 litres als 12,2 litres per habitant a l’any.

Segons la NASA, els postres que més troben a faltar els astronautes són els gelats. I és que, què hi ha millor que un bon gelat d’estil tradicional per postres?