Gelats Alemany: els gelats per a restaurants

A Alemany mimem el que fem. Per això, elaborem els nostres gelats per restaurants seguint les receptes més exclusives i l’esperit dels mestres gelaters italians.

Els nostres processos d’elaboració incorporen un alt nivell de manualitat dels nostres experts, seleccionem els millors productes de la nostra terra i sobretot posem tota la nostra passió i sentiment per tal de que els vostres clients gaudeixin de l’experiència més dolça i refrescant.

La nostra “Cubeta Italiana” la millor opció pel teu establiment 

Amb la “cubeta italiana” podràs expressar tota la teva creativitat amb la seguretat que estàs oferint un gelat de màxima qualitat als teus clients i que ells gaudiran d’una experiència única i diferent.

La cubeta italiana és un format pensat per a professionals de la hostaleria i restauració

 Tota la qualitat i saber fer del nostre gelat d’estil italià acompanyada d’una gamma molt complerta de sabors, perquè puguis trobar sempre el gelat que més convingui per a cada creació.

Perquè els nostres gelats per a restaurants són la millor opció pel teu establiment?

Els trets diferencials dels nostres gelats per a restaurants i hotels, són els següents:

  • Sabors intensos: L’Elevada presència de cada ingredient, és un tret característic dels nostres gelats, fen-los únics en el tast i al paladar.
  • Més lleugers i menys greixosos: Elaborem els nostres gelats amb llet fresca i neta, així obtenim un gelat de la millor qualitat, poc greixós, amb menys calories i molt refrescant.
  • Sabors mediterranis: Som d’aquí i això ho expressem en els nostres gelats. La nostra és una oferta mediterrània, en sabors, colors,… i en esperit.
  • Acabats únics: El component artesà és molt present en les nostres elaboracions; els nostres gelats estan treballats i acabats amb espàtula per donar aquesta imatge tan característica d’Alemany.
  • Exclusivitat: La nostra marca no es troba a tot arreu; seleccionem amb cura els millors clients per que siguin exclusius en la seva zona. L’exclusivitat la cuidem des de la recepta fins a la seva selecció dels clients.

A Alemany utilitzem els millors ingredients per transformar les millors receptes en els nostres gelats. La inimitable cremositat dels nostres gelats per a hotels fets al més pur estil italià et permetran crear les postres més imaginatives i refrescants, que de ben segur deixaran els teus clients llepant-se els dits.