Els gelats pels nens

Hem de reconèixer que als més petits de la casa els hi encanta els gelats. Els seus gustos són diferents i algunes vegades, estranys. Avui us parlarem de quins gelats són millors per ells.

Quin nen/a no ha demanat algun cop un gelat d’unicorn? Malauradament, no existeixen gelats d’unicorn, però en Alemany disposem de moltes opcions que els hi agradaran més que aquests gelats imaginaris.  

Gelats Alehop

  • Un sabor típic que no passa de moda per ser tan deliciós. Sempre es una decisió encertada quan els més petits no es decideixen per res.
  • Els gelats de nata són un clàssic i a vegades pels nens/es als que els hi agrada les coses senzilles, és la millor opció.
  • Nata i maduixa. Només de pensar-ho se’ns fa la boca aigua. Una terrina plena d’explosions de sabors. Deixarà als més petits amb ganes de més.
  • Xocolata. El sabor preferit de tothom. La xocolata ve de gust a l’estiu, però també a l’hivern. És ideal per una nit de pel·lícules i mata.
  • Heu tastat mai el gelat de iogurt? Us deixarà sense paraules! Els més petits ho gaudiran moltíssim. Un gelat irresistible amb un toc lleuger i suau pel nostre paladar.
  • Vainilla i xocolata. Recordeu de com ens sentíem quan menjàvem gelat de vainilla i xocolata? Reviu aquesta sensació amb els teus fills perquè ells, quan recordin la seva infància, recordin aquests gelats tan bons.

Una de les coses més importants i fantàstiques dels gelats Alehop és que no contenen gluten, per tant tothom pot gaudir d’ells.

Per una altra banda, si disposa d’un restaurant és important satisfer als clients més petits. Per això els gelats per a restaurants del nostre catàleg són ideals per qualsevol negoci.