Gelats i esportistes, una mala combinació?

Molta gent sol pensar que el  gelat en l’esport  està prohibit, ja que és un aliment ric en grasses, però en una dieta equilibrada d’una persona esportista i sobretot a l’estiu, pot ser un aliment saludable i més que profitós.

Si ets un enamorat dels gelats i practiques esport, no tindràs problemes amb la bàscula.

Perquè pot ser beneficiós un Gelat? 

Un gelat no ha d’estar present en la nostra alimentació diària, ja que no és un producte de primera necessitat, però ocasionalment pot ser una opció molt plaent i refrescant.

Un gelat elaborat  amb llet, ens aportarà proteïnes, vitamines del grup b i minerals com el calci, el magnesi, el fòsfor i el zinc. Per això el gelat es converteix en un aliment molt interessant pels esportistes.

Tot i el seu alt contingut en grasses, un esportista pot menjar un gelat sempre i quan aquest sigui elaborat amb receptes tradicionals i fets artesanalment amb productes d’alta qualitat com els gelats que ofereix Alemany.

Els gelats, una font de calci

Sí, has llegit bé, els gelats són uns aliments molt rics en calci, de fet, amb la ingesta de 100grms de gelat, es consumeixen entre un 10 i un 20% de la quantitat diària recomanada d’aquest nutrient.

Alemany, una empresa vinculada amb l’esport 

A Alemany ens caracteritzem per ser una empresa molt activa amb els teixits associatius i entitats dels pobles on tenim activitat comercial. És per això, que ens agrada  col·laborar amb diferents esdeveniments esportius i culturals, com festes majors, curses o maratons.

Així doncs, enguany,  Alemany és un dels col·laboradors de la 7ª Marxa Cicloturista Ports del Maresme, que organitza el Club Ciclista MuntBikes i que es disputarà el diumenge 15 d’Abril.

La Ports d’enguany arrencarà i acabarà en el poble d’Arenys de Munt i tindrà un recorregut total de 140 kms i un desnivell acumulat d’aproximadament 2.700m. Els ciclistes participants d’aquesta marxa passaran per algunes de les següents poblacions del Maresme i del Vallès Oriental com Arenys de Mar, Canet, Sant Pol, Sant Cebrià i Sant Iscle de Vallalta, Vallgorguina, Santa María de Palautordera, Sant Esteve de Palautordera, La Costa, Arbúcies, Breda, Gualba, Campins i Sant Celoni.

Els participants de La Ports pedalejaran per una gran varietat de zones i paisatges, com el Parc Natural del Montseny. 
Ja que hem vist que els gelats en l’esport són una molt bona combinació, des d’Alemany donarem un vaset de gelat Alehop a tots els participants de la Marxa Cicloturista La Ports del Maresme.