Gelat contra el mal humor

El mes de setembre, sol ser un mes on els ànims estan més aviat baixos.

La tornada a la rutina i el record permanent d’unes vacances perfectes que tot i recents, ara semblen molt llunyanes, fan que la tornada sigui dura, molt dura.

Això fa que el nostre estat anímic no passi per el millor moment, però tranquils, des d’Alemany us portem un remei per tal de combatre aquest mal humor, que de ben segur us encantarà.

I és que, segons un estudi recent del centre Mèdic de la Universitat de Maryland, els gelats contenen triptòfan, un aminoàcid que ens calma i redueix l’agressivitat, augmentant la producció de serotonina (la hormona del benestar), que ajuda a combatre l’estrès,  a relaxar-nos i a dormir millor.

De fet, segons Jane Jakubczak, dietista de la Universitat de Maryland, ha demostrat que escollim certs aliments segons el nostre estat d’ànim, guiats per el que es coneix com “gana emocional”.

Per això, quan estem contents, tendim a optar per un gran filet de carn o un bon tros de pizza i per contra, quan estem tristos tendim a menjar gelats i galetes.

Per això, us recomanem que aquest mes de setembre endolciu la vostra tornada amb una bona bola de gelat #Alemany, que farà que veieu la tornada des d’una perspectiva molt més positiva!

(Informació: Muy Interesante)