Alehop, el gelat apte per a celíacs

En aquest article us volem parlar sobre els nostres gelats Alehop, els gelats per a celíacs d’Alemany.

La intolerància al gluten o la celiaquia, és una malaltia autoimmunitària, caracteritzada per una pèrdua total o parcial de les vellositats que recobreixen l’intestí prim que es produeix en persones amb predisposició genètica de totes les edats des de la primera infància endavant.

Quin són els símptomes de la celiaquia?

Aquesta malaltia se sol manifestar en la infància, tot i així pot aparèixer a qualsevol edat, amb un o més símptomes, o bé presentar-se de forma asimptomàtica, és a dir, sense símptomes.

És important detectar aquesta malaltia el més aviat possible abans que faci massa mal a l’intestí.

Els símptomes d’aquesta malaltia són molts, però a grans trets són la diarrea crònica, el retard del creixement en nens, el cansament, debilitat, distensió abdominal, flatulències, pèrdua de pes…

 Quin és el seu tractament?

 La dieta estricta sense gluten és l’únic tractament actual de la malaltia celíaca. El règim sense gluten s’ha de seguir durant tota la vida, tant en pacients simptomàtics com asimptomàtics. És per això, que las persones afectades amb aquesta malaltia, han de consumir productes sense gluten, com ara els gelats sense gluten.

Poden menjar gelats el celíacs?

Per descomptat, els celíacs poden menjar gelats, sempre hi quan aquests siguin sense gluten.

Alehop són gelats per a celíacs de la millor qualitat, sense gluten per a la teva tranquil·litat i la dels consumidors més sensibles. Des d’Alemany garantim que els gelats Alehop són aptes per a celíacs. A més, els gelats Alehop estan fets amb colorants naturals. Totes les nostres formulacions estan fetes amb colorants naturals i elaborats amb ingredients naturals com el cacau, suc de llimona natural, xocolata pura i fulletes de menta fresca.

A més d’aquestes qualitats, els gelats Alehop aptes per a celíacs, estan fets amb greixos d’origen vegetal i no estan hidrogenats. Tanmateix, aquests vasets de refrescant gelats de màxima qualitat, estan fets lliures de greix de palma.

Els gelats Alehop ofereixen gelats aptes per a celíacs de 10 gustos diferents: maduixa, vainilla, nata, sorbet de llimona, stracciatella, mil fruits, xocolata, cafè, plàtan i festuc. Gustos que s’adapten als paladars de tot tipus de comensals.