Gaudeix de la revetlla de Sant Joan

Gaudeix de la revetlla de Sant Joan 

Un any més s’acosta la revetlla de Sant Joan. Aquesta diada dona el tret de sortida a l’estiu. Una estació de l’any molt estimada per a molts plena de moments i dolces experiències. Des d’Alemany us convidem a gaudir de la cadena de bones experiències compartint i gaudint al màxim de la nit més llarga de l’any plena de màgia, foc i diversió.

 

Us convidem a viure la nit del 23 de juny i compartint cada un dels moments. Per això podem a la teva disposició un seguit d’establiments on pots trobar els nostres gelats tradicionals per completar aquesta primera nit d’estiu.

Com bé saps els nostres gelats són elaborats al més pur estil tradicional italià, oferint una textura i un sabor únic pensat i elaborat per fer-te gaudir de les teves dolces experiències.

També et proposem que comparteixis les teves experiències i el teu moment Alehop amb tots nosaltres al facebook o bé a Instagram. Volem que tots i cadascun de vosaltres formeu part de la cadena de bones experiències d’Alemany.

No podem acomiadar-nos sense abans desitjar-vos una feliç revetlla de sant Joan així com recomanar-te precaució alhora de gaudir dels petards.

 

Feliç revetlla i felicitats a tos els Jans, Joans i Joanes.