Alemany participa a la Expo Nadal 2013 de Barcelona

Alemany participa a la Expo Nadal 2013 de Barcelona

Un any més, Alemany des de la seva divisió de creacions i mones de xocolata participa en l’Expo Nadal del Gremi de Pastisseria de Barcelona els propers dies 7, 8 i 9 d’octubre de 2013.
El gremi de pastisseria presenta aquest esdeveniment com a una oportunitat per a compartir, aprendre, disfrutar,…, i des d’Alemany participem per a que podeu gaudir de l’experiència més dolça.

Vine i et mostrarem totes les noves creacions d’aquest Nadal d’Alemany!

Expo Nadal, la Mostra de Pastisseria de referència, arriba de nou a les instal•lacions de l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona, en una edició plena de propostes sorprenents que no deixaran a ningú indiferent. Un aparador replet d’iniciatives professionals que tindrà lloc al llarg de tres dies, on es presentaran les últimes novetats del sector, on podreu viure i gaudir interessants cursos impartits per experts mestres pastissers, i participar en conferències a càrrec dels millors especialistes en l’àmbit del negoci i l’empresa. A més, se celebraran els esperats concursos Millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2013, i la VI Edició del Concurs a la Millor Especialitat Pastissera Anís del Mono.

Cinc espais diferenciats per aprendre i disfrutar:

Dos obradors que ens ensenyaran els secrets més ben guardats, i on podreu participar a dos concursos professionals, una aula on les decoracions de tardor i Nadal seran les protagonistes de la mà del Grup Gremial de la Dona Pastissera, una zona de conferències per aprendre a rentabilitzar el vostre negoci amb els millors experts en la matèria. I una carpa en la qual gairebé 50 empreses presentaran les seves novetats comercials més destacades, i on es podran avançar totes les compres de la campanya de Nadal.

Més endavant us podreu descarregar el programa complet o demanar-lo al Gremi. No et perdis el Fòrum de la Pastisseria, la trobada més dolça i interessant de l’any.

Vine, escolta, participa, passeja, aprèn, compra, comparteix, i disfruta!

No et deixis perdre aquesta dolça oportunitat. Nosaltres t’hi esperem!”

  • Descarrega’t la invitació  descargar pdf mini
  • Descarrega’t el programa de l’esdeveniment  descargar pdf mini

Link d’interés: Gremi de Pastisseria