Especialització en els creacions i mones de Xocolata

Especialització en els creacions i mones de Xocolata

En aquest post us volem explicar l’evolució de l’experiència més dolça, l’especialització de la nostra divisió de Creacions i Mones de Xocolata.

Ara deu fer … 20 anys potser , que un dels fabricants de xocolata més acreditats va tenir l’idea de pintar una vaca de colors ( blanc i lila llampant ), vaig pensar que algú s’havia tornat boig.

No fa gaire que al nostre obrador artesà de xocolata, per Pasqua, només elaboràvem figures i mones amb xocolata negra. Amb els anys, es van anar fent variacions a base de cobertures de xocolata de llet i blanca, aconseguint trencar la monotonia i aportant fantasia a les nostres elaboracions.

monas de chocolate

Paral·lelament, el mercat de les xocolates, anava incorporant nous ingredients : fruits secs, pastes de fruites tropicals, noves textures i sabors.

I si ara anem a veure els aparadors de les pastisseries, veurem que aquelles mones de xocolata senzilles i monocromàtiques, han canviat radicalment de presentació. Reproduïm fidelment els colors dels nostres equips de futbol, les pilotes, la gespa sembla la del Camp Nou; pintem les façanes de les cases com si ho fes un pintor, donem color al mar com si del Mediterrani n’haguéssim agafat un got, les teulades semblen de veritat, … tot ha canviat.

Certament, aquell il·luminat que va ser capaç de pintar una vaca de colors no era cap esbojarrat.

monas chocolate

Ara la pregunta és … quin serà el proper pas? Aconseguirem que de les xemeneies de les casetes de xocolata surti fum amb olor a cacau cremat?