Endolceix el teu estiu amb un deliciós gelat de maduixa!

El mes d’agost per fi ha arribat i això significa que és moment de gaudir d’unes merescudes vacances d’estiu! Ha arribat l’hora de preparar les maletes, de posar-nos la crema solar i de degustar un bon gelat de maduixa a l’estil italià d’Alemany!

Sí, has llegit bé, avui us volem parlar sobre aquest tradicional gelat, sens dubte un dels gustos més consumits de l’estiu junt amb  el de cookies i el de vainilla i un dels preferits pels més petits de la casa.

Tot i que les avantguardes més recurrents intenten fer-se un forat i ja existeixen gelats amb gust d’ostres, escudella, gaspatxo… la realitat és que els gelats de gustos més tradicionals com els de fruites i xocolata són els que millor acceptació tenen.

Però abans d’entrar a parlar sobre els gelats artesanals de maduixa, ens sabries dir d’on prové el gelat?

No et preocupis, nosaltres t’ho expliquem.

A la xina, l’emperador Tang, barrejava gel amb llet, nèctar de fruites i mel. Aquesta recepta va passar a la Índia i a Pèrsia, on es va perfeccionar fins a crear un plat fred a base d’aigua de roses i cabell d’àngel que es servia a la reialesa durant l’estiu.

A partir d’aquí el “gelat” es va anar propagant per tot al món fins que la recepta va arribar a Grècia, i gracies als viatges d’en Marco Polo, a Roma.

Ara que ja sabem d’on prové el gelat, volem continuar parlant sobre els nostres gelats i en concret sobre el gelat de maduixa.

helado fresa

A Alemany, tots els nostres gelats Premium són elaborats amb ingredients naturals, de màxima qualitat i seguint el mètode de la genuïna recepta italiana, que fa que els nostres gelats de maduixa tinguin un sabor intens i la delicadesa d’una crema supèrbia, que es fon lentament al paladar.

Elaborem els nostres gelats a partir de matèries primes d’alta qualitat i de proximitat per garantir als nostres clients una experiència gastronòmica única.