El teu obrador de xocolata

El teu obrador de xocolata

Els detalls d’una bona xocolata, secrets de la divisió Creacions i mones de xocolata, d’Alemany.

A Alemany, apostem per les experiències, sobretot per les més dolces.

A més d’aquelles que volem que gaudiu, també ens impulsem per l’experiència que ens avala.

En el nostre obrador de xocolata mimen i cuidem cada detall, per oferir als nostres clients un producte professional, per això comencem la manipulació de les experiències més espesses en uns dipòsits de 500 Kgs., on a bany maria desfem la xocolata per a donar-li forma i color.

A partir d’aquí, la nostra cadena no s’atura. Conservem la xocolata entre 27º i 30º, per a que la seva brillantor perduri en el producte, i per aconseguir la manipulació més curosa en el procés del seu muntatge.

Així doncs, enllacem quasi 16 peces en alguns casos, per fer que un procés de treball es converteixi en una cadena de bones experiències, una cadena amb final tradicional.