El moment Alehop de la 12na cursa de Pineda de Mar

Acompanyem amb el moment Alehop de la la 12na cursa de Pineda de Mar celebrada el passat 8 de juny.

moment alehop cursa de pineda

Aquesta és una cursa amb 12 anys d’història, on hi acostumen a participar un nombre important d’esportistes i aficionats al running. Enguany, Alemany va col·laborar amb l’organització amb l’idea d’oferir l’experiència més dolça i alhora compartir el #momentalehopamb tots i cada un dels participants.

La cursa constava de 10 quilometres, amb sortida i arribada a Pineda de Mar. A l’arribada, molts dels participants cansats però alhora contents, feliços i motivats per haver pogut finalitzat la cursa i per haver complert els seus objectius, van ser premiats amb un bon esmorzar i un vaset de gelat Alehop, quelcom refrescant per recuperar forces, ja fos amb sorbet de mojito o sorbet de llimona.

El #momentsalehop de tots els participants era la viva imatge del final de la cursa. Tots ells compartint l’experiència esportiva viscuda i explicant moments de la cursa al camp de futbol de Can Xaubet de Pineda de Mar.  Tots ells tenien un moment especial i calia explicar-lo, i què millor que fer-ho amb un vaset Alehop per compartir el #momentalehop de cada un d’ells.

Tot l’equip d’Alemany felicitem a guanyadors, participants i organitzadors per poder fer possible un any més la 12na cursa de Pineda de Mar i esperem poder compartir molts #momentalehop amb tots i cada un de vosaltres.