Creacions de xocolata

Encara que sembli que el Nadal encara és molt lluny, ja només queden dos mesos perquè arribi i ompli tots els carrers i totes les llars de la seva màgia especial. Nosaltres, com a fabricants de xocolata que som, ja ho estem preparant tot per endolcir-vos aquestes festes tan senyalades.

Com bé sabeu, l’elaboració de figueres de xocolata és sens dubte una de les nostres especialitats, els artesans de xocolata d’Alemany, treballen per oferir-vos any rere any, noves elaboracions com: caganers de xocolata, Pares Noels, rens, estrelles… tot un assortit de creacions que volen contagiar felicitat i brindar bons moments.

Joan Alemany va començar a manipular la xocolata amb tot l’amor i dedicació del món des de l’any 1949, on des de llavors confeccionem i dissenyem models exclusius de xocolata amb les millors cobertures, per a professionals de la pastisseria.  És un plaer per nosaltres dedicar-nos professionalment omplint els vostres establiments d’experiències dolces i autèntiques, com el cacau pur de la nostra artesania de xocolata.

Aquest Nadal arribem amb més força que mai amb un producte molt especial; el caganer. Sovint als pessebres està amagat als racons o darrere un arbust… Però com els nostres caganers de xocolata  artesana ens encanten, no els amaguem.

El caganer de la Pilarín, va ser creat gràcies a la unió d’Alemany amb Pilarín Bayés per fer el caganer de xocolata més original, dotat dels grans distintius de les il·lustracions de l’estimada Pilarín, que ens ofereix una dolça experiència i un plaer exquisit.
A més a més, com tots sabem, que s’acosti el Nadal significa que també s’acosta la temporada d’amics invisibles, Caga Tió, calendaris d’advent… Els fabricants de xocolata d’Alemany ja estem preparats per l’arribada d’aquestes festes, i per aquest motiu, hem elaborat les creacions més dolces de xocolata, des de “lollipops” de xocolata a figuretes amb tot luxe de detall.

Els nostres artesans de la xocolata treballen amb l’objectiu de dissenyar i oferir unes creacions de xocolata amb un acabat perfecte.
Tanmateix, elaborem una gran varietat de productes que són novetat aquest any, com la mel, les neules i els torrons.
Aquest any, la màgia del Nadal arriba amb Alemany!
Per a més informació, contacta amb nosaltres aquí.