Consells sobre com decorar una mona de xocolata

El mes de febrer ja està arribant a la seva fi, i això ens recorda que el bon temps i la pasqua cada vegada estan més a prop. És per això, que avui us volem donar una sèrie de consells sobre com decorar una mona de xocolata!

Com ja us vam explicar el mes passat a l’article sobre les tendències de mones 2019, la mona tradicional, era la de brioix, de forma arrodonida i coronada amb ous durs, però aquests postres han anat evolucionant i actualment la més popular és la d’un pastís amb una creació de xocolata al damunt.

Les mones es poden decorar de moltes maneres, amb ous de xocolata, amb plomes d’oca tenyides de colors ben vius, amb divertits pollets de feltre, amb creacions de xocolata o bé amb petits ninots de les pel·lícules i series d’animació del moment.

Si voleu saber com decorar la mona, a continuació us deixem uns senzills passos per posar-ho en pràctica:

  1. Tallar el pa de pessic en 3 capes
  2. Posar un escuradents en cadascuna de les 3 capes
  3. Pinzellar una capa amb almívar i untar amb xocolata
  4. Pinzellar l’altra capa amb almívar i posar melmelada (a escollir el gust)
  5. Cobrir amb la tercera capa i pinzellar amb l’almívar
  6. Posar les capes de pa de pessic amb els escuradents alineats i treure els escuradents
  7. Cobrir el pa de pessic amb la resta de la xocolata negra
  8. Recobrir els laterals amb ametlla granet
  9. Afegir els detalls: Ous, pollets i plomes de diferents colors.
  10. Llesta per regalar, menjar i gaudir!

Deixa volar la teva imaginació i decora la mona ideal sense oblidar-te dels nostres complements de xocolata que no et deixaran indiferent per la seva especial elaboració.