Coneix els gelats

En aquest post t’expliquem quins costums tenim alhora de prendre gelats i aspectes nutricionals del gelat.

Existeixen moltes tipologies de gelats i alguns d’ells no són una llaminadura qualsevol, sino que són un aliment força equilibrat. Des de gelats Alemany, us volem donar a conèixer algunes de les diferències més importants i curioses.

 

Consumim molt gelat?

 Sabies que Catalunya i Espanya no som grans consumidors de gelats. Durant el 1998 cada persona va consumir només 5 litres de gelat durant tot un any, mentre que en els principals països consumidors en van consumir 10 litres. També, a Catalunya i Espanya tenim la costum de consumir el gelat a l’estiu i prendre’l a terrasses o bé, tot passejant pel carrer. En canvi, en diferents països europeus el gelat,  es pren durant tot l’any i normalment ho fan a casa.

Aspectes nutricionals

 Des del punt de vista nutricional, cal destacar que els gelats són una bona opció davant l’elecció d’altres dolços, ja que acostumen a estar elaborats amb llet, la qual, els converteix en una bona font de calci, vitamina A i proteïnes. En ocasions poden incloure ous i fruita entre els seus ingredients.

*Font d’informació: OCU – Organització de consumidors i usuaris