Cafeteria Milan y la seva copa de gelat estrella, LA COPA FABRIZZIO

Cafeteria Milan y la seva copa de gelat estrella, LA COPA FABRIZZIO

A Alemany ens dediquem professionalment a encomanar alegria omplint la vida d’experiències dolces.

I què millor que encomanar una bona experiència de la mà dels nostres clients?

A la cafeteria Milan de Malgrat de Mar, creen i elaboren les seves millors copes de gelat amb els millors sabors, textures i colors.  I avui, presentem la seva copa de gelat estrella, LA COPA FABRIZZIO.

cafeteria milan malgrat de mar Alemany

La Fabrizzio és la copa per els més llaminers, per aquells que els agrada gaudir de tota la varietat de sabor dels millors gelats, però conservant, a la vegada, l’esperit i tradició de les copes de sempre.

Aquesta copa està elaborada amb els gelats dels mestres gelaters italians dels que fa més de seixanta anys, Joan Alemany va aprendre els seus secrets, per a que avui es mantingui aquella textura cremosa que es desfà suaument al paladar i el gust intens inimitable de l’autèntica recepta italiana. Els gelats conformen un base sòlida de 4 boles, stracciattella, vainilla, xocolata i maduixa, acompanyat amb la curosa decoració de les millors maduixes del Maresme, cultivades sota el sol mediterrani i unes fulles de maria lluïsa, ressaltant tots els colors dels gelats d’Alemany.

I perquè els més dolços no es quedin curts de sensacions, seguint amb la filosofia i estètica dels productes de la cafeteria Milan, a l’obrador completen aquesta obra amb 4 bastonets de galeta banyada amb cobertura, xocolata negra pura i un polsim de granulat d’ametlla caramel·litzada.

Creus que podrem fer-te experimentar aquesta dolça experiència?