Brownie de xocolata amb gelat artesà de vainilla.

Les postres, són sens dubte, la part més esperada i la més desitjada d’un àpat.

És per això, que avui us explicarem la recepta d’uns dels postres més deliciosos i apreciats, el brownie amb gelat artesà de vainilla

Ep no t’espantis, aquests postres són molt més fàcils de preparar del que penses!  A més a més, amb aquesta recepta sorprendràs a tots els amants de la xocolata i el gelat artesà. 

Ingredients per a unes 6 persones:

A continuació t’expliquem quins ingredients has d’utilitzar per a preparar la recepta per a 6 persones:

  •  150gr de xocolata de cobertura
  •  100gr de nous
  • 225gr de sucre en pols
  • 125gr de mantega
  • 3 ous
  • 120gr de farina
  • 1 culleradeta de llevat
  • Gelat artesà de Vainilla

Elaboració del Brownie amb gelat artesà

Aquest són els passos que has de seguir per fer el Brownie de xocolata i gelat artesà de Vainilla:

  1. Primer de tot, cal que escalfis el forn a 200 graus i que recobreixis els motlles que utilitzaràs amb una mica de mantega.
  2. Tot seguit, has de fondre dins d’un bol la xocolata i la mantega, nosaltres recomanem fer-ho al bany maria, tot i que aquesta tècnica demana molta cura, ja que no ha d’entrar mai aigua a la xocolata artesana que estàs desfent, si ho desitges,  també ho podeu fer a cops de microones de 30 segons.
  3. El següent pas que has de seguir, es separar els rovells de les clares (Ep! No les llencis, més tard les utilitzaràs) i barrejar-les amb energia amb 225gr de sucre fins aconseguir  una crema homogènia. A continuació has d’afegir-hi la farina ja tamisada i les nous prèviament torcejades i barrejar-ho tot bé.
  4. Ara és el torn de les clares que has separat prèviament, has d’agafar-les  i muntar-les a punt de neu.
  5. Un cop estigui tot això fet, has de barrejar-ho tot bé, les clares al punt de neu i la barreja amb la mantega, la farina, els rovells i la xocolata.
  6. Ara és el moment del fornejat, has d’agafar el motlle que prèviament hi has untat la mantega i posar-hi dins la barreja que hem preparat anteriorment. El fornejat serà dividit en dues parts, la primera part has de posar el forn a una temperatura de 200 graus i deixar-hi la massa 10 minuts, després, cal que baixis la temperatura del forn a 180 graus i deixar la massa 20 minuts més.
  7. Un vegada acabi el fornejat, cal que treguis la massa del forn, i que el serveixis amb una bona bola de gelat artesà de vainilla.

Ep! Un secret, si vols acabar de triomfar amb aquests postres, el que has de fer es afegir-hi xocolata desfeta al damunt, això farà que els teus convidats gaudeixin d’un experiència gastronòmica extraordinària!

Bon profit!