Alemany us desitja una bona entrada d’any

Un any més ja tenim aquí, una de les èpoques més boniques i dolces de l’any! Benvingut Nadal!

Des d’Alemany us volem desitjar unes molt bones festes de Nadal i un immillorable 2017. Esperem que aquest any tots els vostres somnis i desitjos es facin realitat. A més, volem aprofitar l’ocasió per donar-vos les gràcies per la confiança dipositada en tots nosaltres!

Deixem enrere un #2016 que ha estat increïble, un any on hem seguit col·laborant amb diferents esdeveniments esportius, culturals i solidaris com la Cursa del Miner de Ferro o el Torneig 3X3, amb les campanyes de Donació de Sang de Malgrat de Mar i Calella,  així com amb el sopar de Càrites i el Gran Recapte d’Aliments organitzat per el Banc dels Aliments, entre molts altres.

nadal alemany

Tanmateix, també hem seguit col·laborant amb la Festa Major de Malgrat de Mar i amb diversos Aplecs Sardanístics.

A més, durant aquest any, hem tingut l’oportunitat de poder col·laborar amb l’estimada Pilarín Bayés, junts hem creat el caganer de Xocolata més original, i hem ajudat a promocionar aquesta estimada figureta del pessebre català.

Així doncs,  encetem un 2017, ple de nous reptes i nous projectes que us anirem explicant en els propers mesos.

Com bé sabeu, a Alemany ens agrada col·laborar amb els més desafavorits, per això un any més ens comprometem a donar a beneficència totes aquelles mones de xocolata que no venguem durant el període de festes.