Beneficis de menjar xocolata 

Menjar xocolata pot arribar a ser molt beneficiós per la nostra salut si ho prenem en quantitats moderades i productes adequats, com els artesanals, els purs o una barreja dels dos, per exemple.

La xocolata, com ja sabeu, prové del cacau. Aquest element sense additius ni sucres afegits pot ajudar-nos a millorar la salut. Com més proporció de cacau ofereixi, majors beneficis obtindrem.

El més important a un cos en el nostre motor, el cor. Menjar xocolata pur i artesanal ajuda a reduir les malalties cardiovasculars pels antioxidants vegetals anomenats flavonoides, que actuen com inhibidors de l’oxidació del colesterol, combaten la informació de coàguls sanguinis i controlen la pressió arterial. Gràcies a la gran quantitat de la qual disposa, redueix l’estrès i l’ansietat.

A més d’antioxidants, s’aporta una gran quantitat de fibra que ajuda a omplir-se, cosa molt efectiva per aquells que estan a dieta i els hi produeix ansietat per menjar.

Per això, s’afirma que inclús redueix l’ansietat i l’estrès.

Prevé les càries dentals per l’efectivitat dels agents antibacterians compensats pels nivells de sucre elevats, enfortint així l’esmalt de la dentadura.

Així mateix, la xocolata no únicament s’ingereix, sinó que també s’aplica a mascaretes, que afavoreixen a la pell, per tant, al rejoveniment.

A Alemany treballem per tenir la millor qualitat possible dels nostres productes artesanals i així gaudir d’una bona salut.