Beneficis de menjar gelats durant tot l’any.

Ara que ens ha tocat viure uns dies estranys, ara que no podem sortir al carrer de la manera que estàvem acostumats i hem d’aprendre a gaudir del petits plaers de la vida, us volem parlar dels beneficis de menjar gelats durant tot l’any.

Perquè no ho neguem, menjar un bon gelat artesà, és un petit gran plaer, i ara degut a la situació que ens ha tocat viure, hem de cuidar-nos i regalar-nos petits moments de felicitat que facin que aquests dies estranys, siguin menys estranys.

Són dies d’estar pendent de les noticies, de tensió i de patiment, dies que vulguem o no, ens fan estar més ansiosos i estressats i és per això, que des d’Alemany recomanem el consum “moderat” de gelats, primer de tot, perquè els gelats contenen triptòfan, un aminoàcid que ens calma i ens ajuda a reduir l’agressivitat, augmentat la producció de serotonina. Aquesta hormona, és l’encarregada de donar-nos el sentit del benestar, la felicitat i la que ens ajuda a combatre l’estrès a relaxar-nos i a dormir millor.

A part d’això, com veurem a continuació, menjar gelats durant tot l’any, aporta grans beneficis al nostre organisme.

Beneficis de menjar gelat durant tot l’any

 Alemany crea i elabora gelats tradicionals a l’estil italià des del 1949. Una de les seves característiques és la baixa grassa concentrada en tots els gelats tradicionals. Per aquest motiu, és ideal consumir gelat en èpoques de fred.

Altres arguments i beneficis que aporta el consum de gelats durant tot l’any són:

  • Es tracta d’unes postres, d’un berenar o simplement, d’un petit plaer durant el dia, que ens aporta una gran quantitat de calci, fet que ajuda a enfortir els nostres ossos.
  • Ens aporta proteïnes i vitamines.
  • Tot i les rumorologies , els gelats els pots consumir en qualsevol moment. Lluny del que molts afirmen que els gelats són la causa de refredats.
  • Un gelat tradicional d’Alemany elaborat amb tradició t’ofereix una experiència única.
  • Normalment en èpoques de fred s’acostuma a realitzar més activitat física esportiva degut a les baixes temperatures. Després d’una bona sessió d’exercici, res millor que gaudir un autèntic gelat tradicional. De fet, aquest aliment porta glucogen, una substància que es perd en el moment de realitzar activitats físiques.

Per acabar d’arrodonir-ho, el gelat, aporta les proteïnes que ajuden als músculs a reconstruir-se després del desgast físic.

Com pots veure, si creies que només havies de gaudir del gelat tradicional en èpoques de calor, ara veus que el gelat és un aliment molt complert i com a tal, és molt important consumir-lo durant l’any. Això si, sempre i quan es segueixi una dieta sana i equilibrada.

Des de Gelats Alemany, elaborem gelats tradicionals i gelats artesanals oferint una autèntica dolça experiència, a tots qui gaudeixen dels diferents sabors i textures dels nostres gelats. Oferim gelats amb sabors de fruita, vegans i sense sucre.

Només cal que triïs el teu i comencis a gaudir de les experiències Alemany.