Arriba la primavera i amb ella, les ganes de menjar gelat

La primavera ja està aquí i amb ella arriba el bon temps, les llargues tardes amb amics o família i com no, les ganes de menjar gelat!

Nosaltres tan mediterranis, tan amants del bon menjar i la bona companyia, acabar un àpat amb un gran gelat és acabar amb bon gust de boca. 

La infinitat de gustos de gelats ens fa que prendre la decisió de triar només un, se’ns faci impossible amb gustos com d’avellana, black cookies, brownie, caffé, pistacho, stracciatella… Només de pensar-ho, se’ns fa la boca aigua!

El bon temps  i la primavera són els aliats perfectes per inaugurar la temporada de gelats, una de les millors parts de tot l’estiu. Si necessites més excuses per començar a menjar gelat, et deixem algunes:

  • Menjar gelat, relaxa. Sí, has llegit bé. Gràcies al triptòfan que conté, ajuda a combatre l’estrès i l’insomni.
  • Aporta calci, ja que la seva base és làctia, de iogurt o llet.
  • És una font d’energia pel seu contingut d’hidrats de carboni.
  • Si estàs a dieta, no pateixis. Les calories que té un gelat equivalen un 10% a les que has de consumir en tot el dia. Menjar amb moderació és la clau.
  • Els gelats ens ajuden a refrescar-nos de la calor.
  • I per últim, et farà feliç! Recorda la cara de felicitat d’un nen menjant un gelat…

I és que no ens podem imaginar el bon temps sense un gelat entre les nostres mans.

Ja tens més excuses per menjar lliurement gelat tradicional amb acabat artesà, amb una textura cremosa que es desfà suaument en el nostre paladar, com les Vaschetta d’Alemany.

Ep! No t’oblidis de llegir el nostre darrer article sobre els consells sobre com decorar una mona de xocolata i triomfar com a padrí el proper dilluns de Pasqua.