Alemany present al Fòrum Gastronòmic de Barcelona 2019

El Fòrum Gastronòmic creat l’any 1999 va creixent any rere any a Girona, Barcelona i A Coruña, tenint present sempre les noves tendències i adaptant-se als canvis de futur. Aquest fòrum, és un escenari perfecte per donar-se a conèixer entre el sector de la gastronomia i de la restauració.

És per això, que aquest any des d’Alemany hem decidit ser-hi presents amb un stand propi, que ens ha permès mostrar a tots els visitants els productes que elaborem de manera tradicional, com són els nostres gelats Il Cubo i les nostres creacions de xocolata.

D’aquesta manera i gràcies a l’altaveu que suposa el Fòrum Gastronòmic de Barcelona, hem aconseguit guanyar visibilitat en el sector del “Foodservice”.

L’espai està fet perquè es pugui interactuar amb els empresaris i els professionals. També és una gran oportunitat per a poder fidelitzar clients, captar-ne de nous i aprendre i descobrir les últimes tendències del sector.
Al fòrum, també hi van ser presents empreses líders tant del sector “Foodservice”, equipaments, distribució i serveis, així com petits productors del sector primari i l’artesania alimentària. Més de 230 expositors, un gran èxit.

Alemany SA vam assistir al Fòrum Gastronòmic de Barcelona per donar a conèixer les nostres  especialitats i per transmetre la cura amb la que treballem cada producte, cuidat fins al mínim detall, perquè arribi al nostre client de la millor manera possible.

Per a nosaltres és un plaer dedicar-nos professionalment omplint els establiments de dolces experiències amb tots els nostres productes tradicionals, i és per això que estem satisfets de la nostra feina i l’hem volgut transmetre a tots vosaltres.

Des de 1949 hem treballat seguint l’essència que sempre ens ha caracteritzat, però hem apostat alhora per adaptar-nos a les noves tendències.
Una combinació de la qual ens sentim molt orgullosos i un dels motius pels que hem volgut ser presents al Fòrum Gastronòmic de Barcelona d’enguany.