Alemany present a la Expo Nadal 2014

Alemany present a la Expo Nadal 2014

Un any més Alemany estarà present a la Expo Nadal 2014 per presentar les novetats més dolces creades i dissenyades per aquestes festes.

 

Aquesta nova edició arriba plena de propostes sorprenents que no us deixarà indiferent. Volem presentar-vos iniciatives i innovacions del sector durant els tres dies que es durà a terme Expo Nadal.

expo nadal alemany

Espais per aprendre i gaudir

Podreu assistir a cursos impartits per experts mestrespastisser i participar en conferències a càrrec dels millors especialistes en l’àmbit del negoci i l’empresa. A més, se celebrarà l’esperat i cèlebre concurs del millor Croissant Artesà de Mantega d’Espanya 2014.

Expo Nadal ofereix diferents espais diferenciats per temàtiques per tal de poder aglutinar per interessos els millors experts i professionals del sector. Aquest any es disposen de cinc espais.

Dos obradors on s’ensenyaran els secrets més ven guardats amb aparadorisme, coaching empresarial i les xarxes socials amb un important protagonisme de la mà del grup gremial de la Dona Pastissera., tot acompanyat de xerrades col·loqui. Una zona de conferències  i un altre espai amb novetats comercials destacades.

Com sempre Alemany apostem per la innovació i l’excel·lència, i participem activament en aquesta nova edició d’Expo Nadal 2014.

Us hi esperem!