Alemany col·labora amb el Gremi de Pastisseria

Alemany col·labora amb el Gremi de Pastisseria

Dins de la nostra filosofia de donar suport a diferents iniciatives, Alemany ha col·laborat enguany amb el Gremi de Pastisseria de Barcelona.

El grup Gremial de la Dona Pastissera, va organitzar, com porta fent durant molts anys, el tradicional Curs de Decoració de Pasqua i Primavera. L’acte va tenir lloc els passats dies 17 i 18 de febrer a l’Escola de Pastisseria del Gremi de Barcelona.

gremi dona pastissera

Al llarg de les jornades, el GGDP va treballar diferents aparadors vinculats a la Pasqua i la primavera, així com amb les properes festivitats de Sant Jordi, el dia de la mare o Sant Joan. Es van poder veure un munt d’idees originals i divertides, que no van deixar a ningú indiferent. Un cop finalitzat el curs, el GGDP va sortejar un conill de xocolata entre totes les participants, obsequi amb el queAlemany va col·laborar a l’esdeveniment. La guanyadora de la peça de xocolata de quasi 3kg., va ser la Pastisseria Garde de Barcelona.

Des d’Alemany, volem agrair l’assistència de totes les participants, així com la confiança del Gremi de Pastisseria de Barcelona per comptar amb nosaltres a donar suport en aquests actes. Tot l’equip de l’Alemany, estem encantats d’oferir-vos l’experiència més dolça!