A Alemany hem fet reformes!

A Alemany hem fet reformes!

A Alemany tenim el propòsit de compartir i transmetre experiències. Tant és així que des del moment que fabriquem els nostres gelats artesanals, fins que els servim als nostres clients, busquem l’excel·lència en qualitat i servei.

Les exigències legals, així com els desenvolupaments tecnològics, són inputs externs que tenen un efecte important en les empreses. Atendre totes aquestes exigències, comporta una flexibilitat de gestió, amb l’objectiu de compartir i fer extensible a tots els nivells tots aquells aspectes que definiran el marc de l’empresa i regulen el sector.

Tanmateix, les companyies han de saber respondre davant d’una obligació econòmica, en alguns casos important, ja que per satisfer les exigències legals, les inversions agafen importància en els pressupostos.

millores alemany

Millores que hem incorporat a Alemany

Actualment, a Alemany traiem pit de tot allò que fem i com ho fem. Empresa de quarta generació, fidel als seus orígens i principis. El besavi, va deixar dit que les coses s’havien de fer de la millor manera, amb la fita d’obtenir creixements qualitatius que responguin al mercat. La incorporació de nous maduradors, homogeneïtzadora, frezzers i demes maquinaria, ens ajuden a garantitzar un producte d’una qualitat extraordinària; amb l’aplicació tecnològica d’unes envasadores termosegelladores i unes estacions d’encapsat, oferim un producte individual exclusiu en el mercat, sota una marca fresca i divertida.  Els canvis normatius, també aporten beneficis, com ara el canvi de tipus de gas de les cambres frigorífiques, el qual el nou es més respectuós amb el medi ambient. La instal·lació d’una unitat depuradora i tractament de residus, col·laboren també en aquesta missió ecològica.

Com dèiem al principi, però, el nostre besavi en va deixar també un bon llegat, que generació rere generació hem conservat i mantingut. L’essència de les receptes més pures i naturals com els nostres gelats artesans, la manipulació dels productes més detallats i la il·lusió en tot el que fem, és la base i fonament del nostre dia a dia. Així doncs, seguint els nostres principis i fidels a la nostra filosofia, un any més hem avançat en qualitat, perseguint el nostre objectiu d’oferir l‘experiència més dolça dins una marc de qualitat i servei incomparables.

El producte congelat, ja sigui pa, brioxeria, pastisseria o gelat artesà, són productes que per la seva característica de conservació han de mantenir-se sempre dins un ambient de temperatures inferiors als -18ºC.

A Alemany disposem d’una flota de camions equipats amb plaques de gel, que a diferència dels equips de tir forçat, garanteixen una temperatura més baixa la qual perdura durant més temps i es transmet més fàcilment a la càrrega. Aquest hivern hem instal·lat a Alemany un aïllament tèrmic especial a tot el moll de càrrega, que garanteix una conservació i aïllament de la temperatura. Tanmateix, el canvi de les portes dels molls per dues portes amb abric d’acoblament, garantitzaran la no penetració de l’ambient extern i conseqüentment l’escapament del fred intern.

Aquesta reforma però, ha dut a més canvis estratègics en la distribució i ubicació de les zones comunes i de gestió logístic-administratives. Per un millor control del accessos, una gestió interna més eficient i una mobilitat més àgil i estructurada, s’ha canviat la distribució de l’oficina central del magatzem a l’espai existent entre els dos molls de càrrega, habilitant espais de visió cap a l’exterior i interior de la nau.

En resum, totes aquestes millores són petits processos cap a una gestió més eficient i eficaç, que donaran peu a oferir una millor qualitat plasmada al producte i al servei, del qual el client podrà gaudir-ne des dels inicis de la propera campanya.