esca
  • Atenció Client: (+34) 93 761 02 47
  • alemany@alemanysa.es

XOCOLATA

CREACIONS I MONES DE XOCOLATA

Deixa’ns donar-te un cop de mà.

Des de 1949 oferim al professional de la patissería un producte de primera qualitat, que permet personalitzar l'establiment i diferenciar-lo de la oferta massificada.

CARACTERÍSTIQUES:

Ingredients de qualitat.

Les cobertures emprades són pures, procedeixen íntegrament del cacau. Els colorants utilitzats són alimentaris i els percentatges compleixen els valors establerts per la llei.

cacau qualitat xocolata alemany

 

 

Informació general de producte i d’al.lergògens.

Els colorants utilitzats són alimentaris i els percentatges compleixen els valors establerts per la llei. Les cobertures emprades contenen lecitina de soja.
Les cobertures de xocolata blanca i llet contenen lactosa. No contenen gluten.

Altres consideracions d’interès
.

Incorporar altres matèries o elements de decoració i informar al consumidor és responsabilitat del professional.
El procés de fabricació segueix estrictament els paràmetres establerts al protocol de l’AP i PCC.

El teu obrador de xocolata, creix just quan el necessites

obrador xocolata

L’obrador bull, som-hi tots que la Pasqua enguany arriba aviat. Cal servir tantes mones i en tan poc temps... Però tranquils que amb Alemany el teu obrador de xocolates creix just quant ho necessites. Fem figures, ous i mones amb la mateixa dedicació, cura i qualitat que tu.

Discrets, però inconfusibles 

Tindràs les nostres mones de Pasqua sense marca, perquè padrins i pastissers sigueu els protagonistes de la festa, com ha de ser. I ho fem encantats. Però que siguem anònims no vol dir que passem desapercebuts. Quan algú assaboreix la xocolata d’una mona Alemany n’admira l’elaboració, i reconeix immediatament la qualitat d’una autèntica creació de xocolateria artesana. 

INFORMA'T

COMERCIALITZACIÓ:

Mones artesanes:

L’estrella indiscutible de les festes de Pasqua. Amb mans d’artista, els nostres artesans xocolaters tenen cura de tot el procés de disseny i desemmotllat. Després munten cada escultura de xocolata a mà, peça a peça. Sempre amb la millor xocolata.

mones xocolata alemany

Figures de motlle artesanes:

La festa de la Pasqua ens convida a assaborir una bona figura de xocolata artesana. Elaborem en exclusiva tots els personatges de l’imaginari infantil per a fer-los somiar i somriure.

 

Ous de xocolata:

Els més grans es decanten pels tradicionals ous de xocolata negra, blanca o amb llet, amb sorpresa a l’interior. Els decorem amb grans llaços, ninos, paper estanyat i robes de fantasia per omplir d’alegria i color l’aparador de la teva pastisseria. Vesteix de festa el teu aparador. Ous decorats.

ous xocolata alemany

 

Experiències que ens fan grans

Qui regala una mona, regala molt més que xocolata. Regala els records d’infantesa del futur, aquell grapat de bons moments que ens endolciran la vida cada cop que mirem enrere.

I regala també un bon pessic de tradició, d’estima per la terra i per les coses ben fetes. Cada mona de xocolata Alemany pot arribar a tenir fins a 27 peces diferents, totes elles muntades a mà al nostre obrador. Veritables obres d’art que es desfan a la boca i ens omplen els sentits, com només és capaç de fer-ho el cacau de primeríssima qualitat.

RSC:

A Alemany ens comprometem a actuar de forma responsable per ser útils en la nostra societat. A més d’endolcir la vida de milers de nens a través dels pastissers que dipositen la seva confiança en nosaltres. 

Totes les mones i figures de xocolata que no aconseguim vendre, un any més seran lliurades a beneficència.