esca
  • Atenció Client: (+34) 93 761 02 47
  • alemany@alemanysa.es

Postres de xocolata molt fàcils de fer!

postres facils xocolata

En aquest article et proposem 3 postres fàcils de xocolata amb els que sorprendràs a tothom. Tranquil no cal que tinguis molta experiència en els fogons per fer-los, ja que són postres molt senzills de fer. Preparat per descobrir-los?

La xocolata, agrada a quasi tothom, a més tot i que molta gent pensi el contrari, la xocolata negra aporta molts beneficis positius en la salut, com proporcionar una pell més saludable, protegir el cor i  ajudar a millorar la circulació de la sang, entre molts altres.

És per tots aquests motius, que avui us volem presentar 3 receptes de postres de xocolata que faran les delícies dels més llaminers.

Coulant de xocolata

La primera proposta que et volem presentar és el deliciós coulant de xocolata. Encara que no ho sembli, aquests postres són ràpids i fàcils de fer.

Per fer-los, necessitaràs: 150gr de xocolata negra, 50gr de mantega, 3 ous, 1 cullerada de farina, 80gr de sucre i mantega i farina per els motlles. Per decorar, pots utilitzar melmelada de maduixa, sucre glacé i fulles de menta.

Passos que has de seguir:

  • Fon la xocolata junt amb la mantega al bany maria.
  • Munta els ous amb el sucre fins que la barreja augmenti de volum significativament i agrega farina tamisada. Afegeix-hi la la barreja de xocolata i mantega que hem preparat amb anterioritat.
  • Unta 4 motlles individuals amb una mica de mantega i farina. Aboca-hi la barreja fins la meitat del motlle. Reparteix xocolata a cada motlle i acaba-ho de cobrir amb la resta de la barreja.
  • Forneja a 200 graus durant 10-12 minuts.
  • Desemmotlla’ls i empolsega’ls amb sucre glacé.
  • Si ho vols, pots presentar-los amb uns filets de melmelada de maduixa i unes fulles de menta.
  • Serveix-los sempre ben calents.

Et recomanem servir-los acompanyats d’un bona bola de gelat de vainilla.

Què et sembla aquesta recepta fàcil de fer? T’animes a preparar-la?

postres facils xocolata

Mousse de xocolata i nata

Un dels altres postres ràpids de xocolata que et volem presentar són els mousses de xocolata. A més, no et preocupis, ja que són postres fàcils de fer.

Agafa paper i llapis i apunta!

Els ingredients que necessitaràs per fer-los són: 175gr de xocolata artesana, 30gr de mantega, 4 ous, 80gr de sucre i 1 copeta de rom. Per decorar-los, necessitaràs: nata muntada, pell de llimona i unes fulles de menta.

Preparat per preparar aquests postres de xocolata sense forn?

Els passos a seguir són:

  • El primer que has de fer es fondre la xocolata al bany maria.
  • En un vol, posa-hi els rovells dels ous sense les clares i barreja’ls amb cura amb una mica de xocolata desfeta.
  • Bolca aquesta barreja amb la resta de la xocolata
  • Acte seguit afegeix-hi la mantega i barreja-ho fins que aquesta es desfaci. Després afegeix-hi la copeta de rom.
  • Un cop fet això, deixa refredar aquesta barreja.
  • Mentrestant munta les clares a punt de neu amb unes barnilles. (Mentre ho facis, ves-hi afegint el sucre).
  • A continuació barreja les clares amb la xocolata que hem preparat abans.
  • Reparteix el mousse en copes individual i posa’ls a la nevera un mínim de 2 hores.
  • Un cop hagis de presentar aquests postres fàcils de fer, decora’ls amb nata i unes fulles menta o pell de llimona.

Com has pogut observar, són uns postres senzills amb els que segur triomfaràs.

postres facils xocolata

Torró de xocolata amb avellanes

Ara que s’acosten les festes més assenyalades de l’any , la nostra última proposta és la recepta d’uns postres de Nadal fàcils de fer, i no és altre, que el torró de xocolata.

Aquest Nadal triomfa amb aquests postres de xocolata fàcils i ràpids de fer.

Per preparar el torró de xocolata necessitaràs: 250 gr de xocolata artesana, 80gr d’avellanes i 160gr de llet condensada.

Els passos a seguir són molt senzills:

  • Desfés la xocolata artesana al bany maria.
  • Un cop desfeta afegeix-hi la llet condensada.
  • Pela i trosseja les avellanes i afegeix-les a la barreja de xocolata i llet condensada.
  • Folra un motlle de torrons amb paper de forn i bolca-hi la barreja i deixa-ho refredar fins que solidifiqui.
  • Desemmotlla i serveix.

De ben segur, aquest Nadal, aquests postres fàcils de fer agradaran a petits i grans.

Aquestes són les nostres tres propostes de postres fàcils i ràpids de fer. Ara, és el teu torn, posa’t el davantal, ves cap a la cuina i sorprèn a la teva família amb els postres més deliciosos.

postres facils xocolata