esca
  • Atenció Client: (+34) 93 761 02 47
  • alemany@alemanysa.es

Descobreix les principals tendències de postres del 2018

tendencies postres 2018

L’estiu és sense cap mena de dubte, la millor estació de l’any. És una època ideal per gaudir de la platja, la piscina, un bon sopar a la fresca amb amics… i per descomptat per gaudir d’uns bons postres. És per això que avui et volem explicar les tendències de postres del 2018.

Els mesos d’estiu hi són per gaudir, per això avui et volem explicar unes quantes receptes de pastissos, postres i gelats que et faran llepar els dits. A més, no et preocupis, ja que les tendències que et volem presentar són postres saludables i amb poques calories.

Els postres saludables, la tendència de postres 2018 més de moda

Sens dubte els postres estrelles d’aquest 2018 són aquells més saludables. Tot i que els mesos d’estiu hi són per gaudir, no podem oblidar-nos de seguir cuidant de la nostra línia.

Les tendències gastronòmiques de postres per aquest 2018 que criden més l’atenció són propostes elaborades amb productes orgànics. Productes com fruites, herbes, xocolates, coco, llavors llinosa… Aquests ingredients són molt versàtils i poden ser utilitzats en postres molt senzills o bé en elaboracions més sofisticades.

Postres combinats amb gelats artesans

Una de les altres tendències estrelles, són els postres combinats amb gelats artesans. Postres com: Pa de pessic de iogurt acompanyat amb una bona bola de gelat artesà de maduixa o de menta, un brownie amb una bola de gelat de nata i nous, brotxetes de fruites del bosc amb fruites de la temporada..

Postres amb gustos simples i naturals

La moda dels productes saludables i naturals, fa que s’imposin els gustos suaus, és per això que les tendències de postres 2018, porten en les seves receptes de postres productes làctics d’alta qualitat com iogurts, quefirs (de llet de cabra o de vaca) o gelats artesans d’estil italà. Així mateix, també porten fruites com, maduixes, kiwis, gerds, nabius, mores o groselles.

No oblidem, que tots aquests postres saludables també els podem adornar o acompanyar amb llavors de xia, de sèsam o bé de lli.

 Ara que ja saps les principals tendències de postres 2018, ara et toca el torn a tu! Aquest estiu refresca’t amb els postres més saludables i deliciosos.